Használt és régi könyvek ingyenes elszállítása - könyvfelvásárlás kiszállással

Megszabadulna régi és használt könyveitől? Bízza az ingyenes elszállításukat a Diófa Antikvárium csapatára!
Akár pár használt könyvről, akár több tízezer darabból álló régi könyvgyűjteményről van szó, gond nélkül megoldjuk az elszállítását!

konyv_elszallitas

Elérhetőségeink:

Használt könyvek elszállítása: praktikus megoldás régi könyvek eltávolítására

Ha már úgy érzi, hogy alig fér el az otthonában a sok régi és használt könyv miatt, ami feleslegesen foglalja a helyet a nappali szekrényeiben, a könyvespolcokon vagy a padláson, akkor a könyvek elszállításával gyorsan és egyszerűen meg tudja oldani ezt a kellemetlenséget.

Ha hatalmas könyvhagyatékot örökölt vagy van olyan könyvgyűjteménye amire nincs igénye, akkor ne hagyja őket kárba veszni! Ezek a darabok még sok szép pillanatot szerezhetnek más olvasóknak, és jóval praktikusabb profi könyvelszállító cégünkre bíznia őket ahelyett, hogy a cipekedésükkel fáradozna lomtalanításkor vagy költözéskor. 

Arról nem is beszélve, hogy még pénzt is kereshet a régi könyveinek eladásával! 

A fővároson kívül a megemelkedett üzemanyag költségek miatt, csak akkor tudjuk megoldani az elszállítást, ha továbbértékesíthető könyveket is tudunk vásárolni. Emiatt a megértésüket köszönjük!

Könyv elszállítás a Diófa Antikváriumnál– miért érdemes minket választania?

A Diófakönyvfelvásárlásnál teljesen ingyenesen végezzük a régi és használt könyvek elszállítását. Budapesti cégként a fővárosban tudunk a leggyorsabban dolgozni, de hazánk egész területén is meg tudjuk oldani a kiszállást.
Ráadásul akár teljes könyvhagyatékának és régi könyvgyűjteményeinek is meg tudjuk oldani az elszállítását, akkor is, ha szédületes tételről van szó. Több tízezer darabból álló magánkönyvtárak elszállítását is megoldottuk már az ország több pontján is. Ilyen esetekben sem tart tovább a folyamat 1-2 napnál.

konyvelszallitas

A régi könyveinek elszállítását az alábbi díjmentes szolgáltatásokkal is összekötheti:

  • Használt és antik könyvek értékbecslése: ha nem csak megszabadulna a felesleges könyveitől, de kíváncsi arra, hogy körülbelül milyen összeghez juthatna az eladásukkal.
  • Régi, használt könyvek felvásárlása: önnek nem kell fizetnie a könyvek elszállításáért, viszont mi készpénzzel fizetünk Önnek a könyveiért, ha eladja nekünk régi darabjait! 
  • Antik könyvek elszállítása aukciós házhoz: amennyiben az értékbecslésünk alapján arra alkalmasnak találjuk őket, ilyen módon is eladhatja használt könyveit. Így akár még magasabb árat is kaphat értük!
  • Könyvadományok elszállítása: amennyiben könyvtáraknak vagy más rászoruló intézményeknek szeretné adományozni régi könyveit, erre is van lehetősége a Diófakönyvfelvásárlásnál.

Nem csak a régi könyvek elszállítását vállalja a Diófakönyvfelvásárlás csapata

A régi könyv gyűjteményein kívül többféle papírrégiségek díjmentes elszállítását is vállaljuk! Keressen minket bátran, ha képeslap, autogram, oklevél, fénykép, vagy plakát gyűjteményét távolítana el otthonából. Kollégáink ezekért is készpénzzel fizetnek Önnek!

Hívjon minket most: +36304359870