Hagyaték felvásárlás

Teljes hagyaték és papírrégiség felvásárlás, értékbecslés Budapesten és azon kívül

Hagyaték felvásárlással foglakozó cégünk szolgáltatásai nemcsak Budapesten, hanem az ország egész területén elérhetők. Ha netán megörökölt egy teljes hagyatékot, vagy otthonában összegyűltek a papírrégiségek, és egész egyszerűen nem tudja, vagy nem szeretné a lakásában tartani őket, akkor mindenféle díjtól és rejtett költségtől mentesen felvásároljuk őket!

A Diófakönyvfelvásárlás teljes hagyaték felvásárlását is vállalja. Ha rengeteg régiséget örökölt, és már alig fér el a saját lakásában, akkor sem érdemes kidobnia őket, ha Önnek ránézésre értéktelennek tűnnek. Számunkra többféle papírrégiség is érdekes lehet, az antik könyvektől kezdve egészen a régi okiratokig, fénykép gyűjteményekig, vagy akár dedikált tárgyakig. 

A különböző hagyatékok és régiségek eladása költözés előtt is rendkívül praktikus megoldás lehet. Kollégáink ingyenes kiszállással érkeznek az Ön által megadott címre, legyen az Budapest vagy más település, és a teljes hagyatéki értékbecslést díjmentesen el is végzik a helyszínen. A hagyaték értékének megállapítását követően pedig készpénzért már meg is válhat az Ön számára felesleges papírrégiségektől, és nem kell mindet elcipelnie az új otthonáig.

Bízza ránk nyugodtan hagyatékának értékbecslését és felvásárlását!

Vállalkozásunk főleg az alábbi hagyatéki tárgyak és papírrégiségek felvásárlásával és értékbecslésével foglalkozik Budapesten és azon kívül:

Hagyatékának felvásárlását követően pedig ingyenesen egyből el is szállítjuk papírrégiségeit az Ön által megadott címről, akár Budapesten, akár más településen tartózkodik. Önnek a kiszállásért és a szállításért egy fillért sem kell fizetnie. Keressen minket bizalommal, és szabaduljon meg egyszerűen, azonnal, készpénzért a feleslegessé vált régiségeitől!

Elérhetőségeink:

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk az űrlapon keresztül, és kapcsolatba lépünk Önnel

  Írjon nekünk

  Email: info@diofakonyvfelvasarlas.hu

  Hívjon minket

  Telefonszám:
  +36304359870

  Jöjjön el

  1037 Budapest, Folyóka utca 16.
  3. emelet 7. ajtó