Régi plakátok eladása, papírrégiség gyűjtemények felvásárlása

Eladná régi plakát gyűjteményét, vagy csak 1-2 darab plakátot?
Akkor keresse a Diófa Antikváriumot.
Vásárolunk politikai, reklám, mozi és egyéb plakátokat.

Plakat_gyujtemeny_felvasarlas

Cégünk Magyarország minden pontján vállalja papírrégiségek felvásárlását, díjmentes kiszállás és ingyenes elszállítás mellett. Ha gyors és praktikus megoldást keres arra, hogy eladja az Ön számára feleslegessé vált régi plakátjait, akkor keressen minket bátran! Az Ön által megadott címen már egyből készpénzzel fizetünk a felvásárlást követően!

Minden témában érdekeltek vagyunk, úgyhogy ne habozzon minket keresni, ha eladná régi plakát gyűjteményét, akármilyen régiségről is legyen szó. Legyen szó régi reklámról vagy hirdetésről, filmes plakátról, netán koncertet vagy más jeles kulturális eseményt hirdető plakát eladásáról, a Diófakönyvfelvásárlás csapata az Ön rendelkezésére áll!

A régi plakátok értékbecslését is ingyenesen végezzük, tehát a felvásárlás folyamata során semmilyen rejtett költséggel nem kell számolnia. A régi képeslap gyűjtemények vételére az értékük megállapítását követően munkatársaink ajánlatot tesznek, amit, ha elfogad, akkor egyből el is szállítjuk a papírrégiségeit a helyszínről. Írjon nekünk akár már ma!

Elérhetőségeink: