Könyvhagyaték felvásárlás: teljes gyűjtemények eladása, vétele

Öröklés, költözés vagy ingatlan eladásánál sokszor előfordul, hogy teljes könyvhagyaték értékesítése aktuálissá válik. Cégünk 1-2 példánytól a sok 10.000 darabos gyüjteményig vásárol könyveket. Raktárunk több százezer könyv tárolására alkalmas, így bármekkora hagyaték, magán, vagy intézményi könyvtár megvásárlása és raktározása sem jelent gondot.

Felvásároljuk teljes könyvhagyatékát és régi könyvgyűjteményeit is! Ha kézenfekvő megoldást keres arra, hogy könnyen megszabaduljon az otthonában felhalmozódott, vagy örökölt könyvektől, és még pénzt is keressen a régiségeinek eladásával, akkor keresse bizalommal a Diófa Antikvárium munkatársait! Hagyatéki könyvek vételét ingyenes kiszállással és teljes elszállítással végezzük!

konyv_hagyatek

Elérhetőségeink:

Könyvhagyaték felvásárlás: praktikus megoldás gyűjtemények, örökségek és magánkönyvtárak eladására

A hagyatékból származó könyvek felvásárlása leginkább a teljes könyvgyűjtemények okozta helyhiány során szokott aktuálissá válni. Egész egyszerűen nem rendelkezik minden ingatlan olyan kapacitással, hogy egy magánkönyvtár mellett is kényelmesen elférhessenek az ott élők. Költözés előtt annál inkább felmerülhet az öröklésből, hagyatékból származó könyveinek az eladása, hogy ne kelljen velük számolni az új otthonában is.

A teljes könyvgyűjteményeket pedig kár lenne kidobni csak azért, mert már nem tart rájuk igényt. Témától függetlenül sok mindenkinek tud még nagy örömet szerezni egy használt vagy akár régebbi, antik könyv. A könyvhagyatékának az eladásával egyszerűen, és még a hatalmas tételű könyvgyűjteményétől is megszabadulhat 1-2 napon belül.

Már csak azért sem érdemes hagyni, hogy kárba vesszenek a hagyatékból származó könyvei, vagy feleslegesen porosodjanak a pincében vagy a padláson, mert az eladásukkal könnyen és gyorsan juthat hozzá extra pénzhez. 

Főleg, ha netán ritka, értékes könyveket örökölt, amikkel nem tud mit kezdeni. A Diófa Antikvárium csapatát bármilyen mennyiségű könyv érdekli, úgyhogy hívjon minket nyugodtan!

Hagyatékból származó könyvgyűjtemények eladása a Diófa Antikváriumnak: miért éri meg?

brush-effect-1 (1)

Fontos leszögezni, hogy a könyvhagyatékok felvásárlása egy teljesen díjmentes szolgáltatás a Diófa Antikváriumnál. A hagyatéki könyvek vételével foglalkozó cégünk ingyenes kiszállással kereshető fel Magyarország egész területén, és ingyenesen végzi el könyvgyűjteményének elszállítását és értékbecslését.

Akár teljes könyvhagyatékának az értékbecslését is elvégezzük a felvásárlás előtt. Miután sikerült megegyeznünk az árban kollégáink máris nekikezdenek a régi könyvek elszállításához, hogy minél előbb élvezhesse a felszabadult helyet otthonában!  Még a leghatalmasabb könyvhagyatékok elszállítása sem szokott 1-2 napnál több időbe kerülni a Diófa Antikvárium munkatársainak.

Ha tehát eladná hagyatékból származó könyveit, akkor ne habozzon írni nekünk! Akár teljes megörökölt könyvgyűjteményét is felvásároljuk készpénzért!

Nem csak hagyatéki könyvgyűjtemények felvásárlásával foglalkozik a Diófa Antikvárium csapata

Amennyiben nem csak használt könyvekből áll a hagyatéka, akkor egyéb papírrégiségeit, kitüntetéseket is eladhatja a Diófa Antikvárium munkatársainak. Többek között régi képeslapok, fotók, okiratok, autogramok, és plakát gyűjtemények megvételével is foglalkozunk, amelyeknek szintén ingyen elvégezzük az értékbecslését és elszállítását.

Keressen minket nyugodtan könyvhagyaték és papírrégiség felvásárlásával kapcsolatban is!

Hívjon minket a  +36304359870-as telefonszámon.