Autogram eladás, papírrégiség gyűjtemény felvásárlás

Autogram gyűjteményének eladásához keres segítséget? A Diófa Antikvárium munkatársai az ország egész területén vállalják a becses, értékes, gyüjtői papírrégiség felvásárlását. Kollégáink ingyenes kiszállással érkeznek az Ön által megadott címre, és már a helyszínen felvásárolják a régi autogramjait készpénzért.

Elsősorban magyar vonatkozású híres emberek aláírásait, dedikációt, vagy ezeket tartalmazó autogram gyűjteményt keresünk. Legegyszerűbb módja, ha elküldi nekünk e-mailben a birtokában lévő aláírások fényképét, vagy telefonon megkeres minket.

autogramgyujtemeny

Elérhetőségeink:

Ha régi, dedikált tárgyakból álló gyűjteménye van otthon, de bizonytalan abban, hogy mennyit érhetnek, kollégáink ingyenes értékbecsléssel megállapítják, hogy mekkora összeget remélhet az autogramjainak eladásából. Legyen szó dedikált könyvről, aláírt fényképről, vagy bármely egyéb régiségről, munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak. Csapatunk bátran vállalja a versenyt más szakértőkkel is, hogy garantáltan a legjobb áron adhassa el a papírrégiségeit. A felvásárlást követően pedig ingyenesen el is szállítjuk az autogram gyűjteményét és egyéb régiségeit!

Amennyiben tehát eladná régi autogramjait, vagy akár teljes papírrégiség gyűjteményét, akkor bízhat benne, hogy velünk flottul zajlik majd a felvásárlás folyamata. Keressen minket bizalommal!